Home / Vefat Edenler

Vefat Edenler

Vefat ve Başsağlığı (Müzeyyen Menlik Berber)

Köyümüz halkından merhum Süleyman Menlik’in kızı Mehmet Berber’in eşi Müzeyyen Menlik Berber elim bir trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Cenazesi yarin cumartesi ikindi namazına müteakip köyümüzden defnedilecektir. Derneğimiz önünden saat 14:00’te araç kalkacaktır. Küçükyaylalılar Derneği olarak Merhumeye Allahtan rahmet kederli ailesine Başsağlıgı dileriz.

Daha fazla oku

Vefat ve Başsağlığı (Ülfet Kıyak)

Köyümüz halkından Merhum Mustafa Kıyak’in eşi Dernek Başkanımız Selami Tetik’in Kayınvalidesi Ülfet Kıyak vefat etmiştir. Cenazesi yarin Cumartesi öğle namazına müteakip Köyümüzden defnedilecektir. Derneğimizden araç saat 11.30’da kalkacaktır. Küçükyaylalılar Derneği olarak merhumeye Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Daha fazla oku

Vefat ve Başsağlığı (Mürüvet Fincan)

Köyümüz halkından Merhum Şerif Öğretmen (Yılmaz)’ın kızı, Merhum Ferit Fincan’ın eşi Mürüvet Fincan vefat etmiştir. Cenazesi yarin ikindi namazına müteakip Köyümüzden defnedilecektir. Dernekten saat 14:00 ‘te araç kalkacaktır. Küçükyaylalılar Derneği olarak Merhumeye Allahtan Rahmet Sevenlerine Başsağlığı dileriz.

Daha fazla oku

Vefat ve Başsağlığı (Zafer Topuzlu)

Köyümüz halkından Nazmi Topuzlu nun oğlu Zafer Topuzlu vefat etmiştir.Cenazesi bugün 24.08.2018 cuma günü ikindi namazına müteakip Küçükyayla köyümüzde defnedilecektir.Araç Dernek önünden saat 15.30da kalkacaktır.Küçükyaylalılar Derneği olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Daha fazla oku

Vefat ve Başsağlığı (Mustafa Yarbasan)

Köyümüz halkından Hasan Yarbasan’ın kardeşi Mustafa Yarbasan vefat etmiştir. Cenazesi yarin Avcılar Merkez Camiinden öğle namazına müteakip defnedilecektir. Saat 10:00’da köyümüzden araç kalkacak ve Dernek önünden geçecektir. Küçükyaylalılar Derneği olarak  Merhuma Allahtan rahmet Kederli ailesine başsağlığı dileriz.