Home / Küçükyayla Haber / Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Candan YÜCEER Derneğimizi ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilimiz Sayın Candan YÜCEER, Kadınlarımızın gününe ziyarette bulundular. Ziyaretlerinde yöresel el yapımı yemeklerimizin yanı sıra aile ortamı sıcaklığından bir sohbet gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında Başkanımız tarafından Milletvekilimiz Sayın Candan YÜCEER’e bu yıl özel olarak basılan 2017 takvimiz ve yazarımız Ahmet MEMİŞ’İN Rodoplardan Istırancalara Mübadelenin İzleri isimli kitabı ile yazarımız Ayten ÖZTÜRK’ün Canımın Ağrısı isimli kitapları hediye edildi. Yoğun bir katılımın olduğu bu toplantıya kadınlarımızın eşleri de ilgi gösterdiği için ve de yöresel pasta ve börekleriyle Küçükyaylalımızın misafirliği bir kez daha ön plana çıktı. Emeklerinden ve katılımlarından dolayı herkese şükranlarımızı sunuyorum.

Küçükyaylalılar Derneği Başkanı

Selami TETİK