Home / Küçükyayla Haber / Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Sayın Ayhan Bölükbaşı derneğimizi ziyaret etti

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Sayın Ayhan Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu üyesi Sayın Suat Bıçak derneğimize iade ziyarette bulundular. Toplantıda Dernekçilik konularında karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca üyesi bulunduğumuz Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonunun yapısı ve çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Bizlerde Küçükyayla Halkı ve Küçükyaylalılar Derneği Yönetim Kurulu olarak kendilerine bu nazik ziyaretlerinden ötürü şükranlarımızı sunarız.

Küçükyaylalılar Derneği Başkanı

Selami TETİK