Home / Faaliyetler / Yeni Yıla Merhaba Üye Bilgilendirme Toplantısına Davet

Yeni Yıla Merhaba Üye Bilgilendirme Toplantısına Davet

Değerli Üyemiz; Faaliyetlerimiz Hakkında bilgilendirme ve Yeni Yıla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına 21 Aralık 2019 Cumartesi günü 12.30 16:30 arası Kiraladığımız Kapaklı Belediye Binası Teras katındaki müzikli eğlenceli etkinliğimize ailece katılımınızı bekliyoruz. Saat 11 de köyümüzden araç kalkacaktır. Ayrıca her zaman olduğu gibi bu etkinliğimizde uygun olan hanım kardeşlerimizin o marifetli elleriyle yapmış oldukları yöresel börek, Köy Baklavası ve benzeri ürünleri getirmeleri Küçükyaylamızın kültürel zenginliğinin tanıtılmasında son derece yararlı olacaktır.

Dernek Yönetimi Adına
Selami Tetik