Home / Faaliyetler / Yardımlarımız İhtiyaç Sahibi Kardeşlerimiz için yola çıktı.

Yardımlarımız İhtiyaç Sahibi Kardeşlerimiz için yola çıktı.

Trakya Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği olarak Paylaşmayı herzaman ilkemiz olarak vurgulayarak “Acıların, hüznün ve kederin paylaştıkça hafiflediğine, mutlulukların ise paylaştıkça daha da anlam kazanarak büyüdüğüne inanmış olmamızdır.”

Sadece kendi köyümüz, bölgemiz değil bu güzel Yurdumuzun neresinde olursa olsun yardım elimizi uzatarak, ŞanlıUrfa’nın Siverek İlçesinin çok değerli bir Köyünün (İsmini belirtmiyoruz prensiplerimiz gereği) İlkokuluna giysi ve kırtasiye malzemelerini içeren yardım kolilerini canı gönülden gönderdik.

Bu konuda destek veren tüm Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün belirttiği gibi “Ekonomide, sağlıkta, sanatta, sporda, nerede problem varsa onun temelinde eğitim yatmaktadır.”

Derneğimizi kurduğumuz 2014 Ocak ayından itibaren (6) yıldır Derneğimiz üyelerinin Üniversitede okuyan öğrencilerine (Her Yıl Ortalama 30 Öğrenci) karşılıksız burs vermeye devam ediyoruz.

Türkiye Cumhuriyetimizin geleceğinin teminatı gençlerimizdir. Onların eğitimine onurla, gururla destek vermeye devam edeceğiz.

Selami Tetik

Trakya Küçükyaylalılar Derneği Başkanı